Vizyon & Misyon

Her nerede olursa olsun sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, savaş, tabi afet vb. sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış, aç ya da açıkta kalmış, zulme uğramış bulunan tüm insanlara gerekli insani yardımı ulaştırmak ve bu insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmemesi için gerekli tüm girişimlerde bulunmak, yoksullukla mücadele ve nitelikli insan yetiştirilmesi maksadıyla her seviyede eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürmek “BURSAM İYİLİK VAKFININ en üst seviyede vazifesidir.

Bursa merkezli faaliyet sürdürecek olan vakfın mütevelli heyeti başkanlığını yıllardır STK başkanlığı faaliyetlerini başarıyla sürdüren Sayın Savaş OTRUŞ yapmaktadır.

Kuruluş aşamalarında ki tüm süreçleri hızla bitiren vâkıfımız tüm insanlığa hizmet edecek bir yapıyı hayata taşımayı hedeflemektedir.

Çok yakında günde 200 aileye 3 öğün sıcak aş yemek yardımı hizmetlerine başlayacak vakıf yönetimimiz “HER ALANDA İYİLİK” ilkesiyle önce Bursa’da sonra da tüm Türkiye’de her kimin yardıma ihtiyacı var ise onun yardımına koşacaktır.

Vakfımız tamamen kurumsal bir yapıda faaliyetlerini sürdürecektir. Vakıf geleneğinin doğasında bulunan yardımların adaletli bir biçimde ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmesi için iyi bir HALKLA İLİŞKİLER VE AR-GE birimi oluşturduk. Bu birimler yardım taleplerini kabul, araştırma, ulaştırma ve teslim noktasında görevlerini titizlikle yapacak ve böylelikle hakkaniyet çerçevesinde insanların hayatlarına dokunacağız.

Yardıma ihtiyacı olanların ihtiyaç listeleri belli başlıklarda tasnif edilecek ve tüm verileri dijital ortama aktararak gelecekte kargaşaya mahal vermeden yardımlarımızı dağıtma ve yerlerine ulaştırma konusunda sıkıntı yaşamayacağız.

ARTIK DÜNYA ÇOK KÜÇÜK VE GÜÇ VE İMKÂNLARIMIZ ÇERÇEVESİNDE kamu yararına elimizden geldiğince hizmet üreteceğiz.

Hedeflerimiz var, projelerimiz şimdiden hazır.

Mütevellimizle tam bir uyum içerisindeyiz.

HERKES İYİLİK YAPMAYA HAZIR… ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN.

İŞTE BURSAM İYİLİK VAKFI FAALİYET ALANLARI